in

Кои са най-добрите Коледни филми?

Коледа наближава! Какво по-хубаво време от това да прекарате свободното си време с любимия човек, гледайки хубав, семеен филм? При това в уюта на празнично украсения дом.

„Животът е прекрасен“

Джордж Бейли, собственик на застрахователна компания, честен, отзивчив, любящ съпруг и баща, е притиснат от несгодите. Готов е да се самоубие. И от небесата пристига единственият свободен за момента ангел… 

Чудото на 34-а улица“ 

Една трогателна коледна история, която ни показва по много емоционален начин, че съществуват чудеса. Малката Сюзън не само доказва на майка си, но и на други възрастни, че дядо Коледа е истински и че винаги трябва да вярваме в доброто – Коледа, в Бог, в любовта …

„Сам вкъщи“

Филм, който няма нужда от представяне. Любимата на малки и големи коледна комедия е номинирана за два Оскара, има десетки други награди и номинации. А общият приход на филма е от внушителните 534 мл. долара. 

„Знак на съдбата“

Щастлива любовна история, която създава добро настроение и вдъхновение. Точно преди Коледа Сара и Джон се срещнат съвсем случайно, докато пазаруват за празника, и прекарват целия следобед заедно. Сара иска да остави на съдбата да реши дали двамата са създадени един за друг и дали им е писано да бъдат заедно.

Години по-късно двамата вече са обвързани с други, но не могат да се отърсят от мисълта, че въпреки времето и разстоянието, някой ден те отново ще се срещнат… Доста напрежение и чувства малко преди Коледа!

„Договор за Дядо Коледа” 

Извeстният комик Tим Aлън, носитeл нa Злaтeн глобус учaствa в тaзи мaгичeскa комeдия нa Дисни, която Рeople magazine нapeчe „eднa от нaй-шeговититe и игpиви истоpии, очapовaли публикaтa пpeз послeдното дeсeтилeтиe“!

„Гринч”

Зеленото коледно чудовище, в чиято роля влиза Джим Кери се оказва любимец на милиони зрители. Резултатът са 260 млн. долара, един Оскар, 16 други награди 

„Наистина любов“


Британското кино може да бъде наистина голямо! Романтичен и емоционален филм ,който събира някои от най-добрите актьори на всички времена.

Филмът представя осем различни отношения и съдби, които впоследствие се преплитат. След като гледате „Всичко е любов“, ще разберете, че „всичко, от което се нуждаем, е любов“, както се пее в песента на Джон Ленън.

„Елф”

Тази комедия попада на второ място в класацията за най-печеливши коледни филми заради 2-те си награди (ASCAP Film and Television Music Awards и Golden Trailer Awards), 7-те си номинации (Kids’ Choice Awards, MTV Movie Awards, Phoenix Film Critics Society Awards – 2 номинации, Satellite Awards и Teen Choice Awards – 2 номинации) и прихода от цели 220 млн. долара.

„Ваканцията”

Любим коледен романтичен филм с вълшебен актьорски състав – Кейт Уинслет, Камерън Диас, Джъд Лоу, Джак Блек, който допринася за достигането на приход от 205 млн. долара. 

„Полярен екпрес”

Предстоят шеметни изкачвания и спускания по планините, плъзгане по замръзналите поля, опасно преминаване по мостове над дълбоки пропасти и топъл шоколад, поднeсен от пеещи сервитьори! Не сте си го представяли, но вие сте в Полярен експрес!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Илиана Раева към Даниел Петканов: Срам и тъпотия

150 000 хил. лева раздаде БиТиВи