in

Камелия провокира Цитиридис

Камелия скри шапката на новия водещ на bTV Николаос Цитиридис с предизвикателното си и твърде директно поведение. Поп фолк дивата, която има хиляди почитатели у нас и не само, бе повече от откровена и с интимни подробности пред младока.

„Естествеността винаги печели. Когато съм в студио, се чувствам някак си изолирана, сама. И тогава емоционално ми е нужно да си създам някаква картина, за да мога тази емоция да я вкарам в изпяването. По-ми е лесно, когато съм на сцена.

На сцената мога да изляза по лепенки, без лепенки… В живота си съм различна, в студиото пак съм различна“, заяви Огън момичето на родния поп фолк пред в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

В момента блондинката е в трескава подготовка на нов музикален проект и дори издаде, че с предстоящия си сингъл ще даде нов живот на известна песен, но представено по нов начин.

„Записах една нова песен. Ще бъде римейк на една песен, която обожавам. Не е моя песента, но много ми харесва и се надявам да допадне на публиката и в мое изпълнение“, загатна хитовата изпълнителка, но не пожела да разкрие повече подробности около парчето.

„Невинаги най-добрият глас побеждава накрая“, добави още Камелия, която за поредна година сяда в треньорския стол, за да журира и напътства младите таланти в „Гласът на България“. „Този път ще има много интересни гласове, които ще се качат на сцената“, категорична е тя./show.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

1 Коментар

Гери-Никол в скандал със “Сканау”

Карамазов кифлее със стари селфита