in

Как харчиш кинтите, Кристин ?

Красивата моделка Кристин Илиева , която пострада тежко в катастрофа с певицата Дивна на 12 март миналата година , бе забъркана в грандиозен скандал . Хубавицата бе обвинена от стотици свои почитатели в социалните мрежи, които изразиха съмнение, че тя злоупотребява със средствата, събирани за лечението й . 

Интернет драмата започна, след като Кристин се похвали с последната си корица за луксозно модно списание. На снимката красавицата позира с патерици и шина на крака , за да покаже борбеността си и волята да продължи напред въпреки десетките операции през които премина . „ Тя е Силна. Тя е боец. Тя е едно момиче , което не е имало късмет в този момент , но не спира да се бори . Кристин ще проходи “ , пише сама за себе си Илиева под снимката си. Изненадващо обаче сред множеството положителни коментари се появиха и скептици . „ Много те харесвах и съчувствах на историята ти , докато не видях видео с теб от известен столичен клуб . На клипа беше без патерици , качена на дивана , и се държеше доста провокативно с някакво момче . По никакъв начин не изглеждаше да имаш проблем с крака“ , написа момиче.Само за няколко минути този коментар предизвика лавина от реакции . Веднага плъзнаха съмнения какво се случва с парите, събрани за скъпоструващото лечение на Кристин . 

Преди половин година Илиева, която наскоро изгря и на страниците на италианската модна библия „ Вог “ , отправи зов за помощ . Обясни, че по време на лечението й са настъпили усложнения, което налага прилагането на допълнителни интервенции и медикаменти, а цената им е космическа . Илиева поясни, че за предстоящите операции са необходими 100 000 евро – сума , непосилна за семейството ѝ. Затова тя се обърна с молба към близки и към непознати да и помогнат за възстановяването . 

Тогава безброй хора съчувстваха на красавицата и ѝ дадоха финансово рамо . След последния скандал обаче възникнаха съмнения за начина, по който се харчат парите . Мнозина се чудят откъде Кристин има средства да демонстрира охолен начин на живот , да се облича с тоалети от последните колекции на световни брандове и да посещава почти всяка седмица най луксозните салони където цените започват от 100 лева , след като не може да плати за операциите и лече нието си. Още по – странна бе реакцията на красавицата . Вместо да отговори на въпросите , тя реши да заличи мнения и по този начин подсили съмненията, че може би в думите на непознатите все пак има доза истина . „ Галерия “  я потърсиха за коментар , но Кристин не пожела да каже позицията си . 

Още преди месеци скъпите дрехи, с които се облича , станаха повод за коментари. Тогава Илиева обясни , че част от роклите й са подарък, а други си купувала с пари от модните си ангажименти . 

Проблемите за моделката започнаха през март миналата година , когато по пътя Русе – София с Дивна претърпяха тежкака тастрофа . Певицата се размина без поражения , но Илиева оцеля с тежка травма на крака . Последва продъл жително лечение във ВМА , а впоследствие Кристин продължи терапията в Турция . Досега тя се е подложила на 20 операции , като все още не може да сгъва крака си . Въпреки това не губи надежда , 

че един ден ще захвърли патериците и шините и ще може свободно да се движи отново сама пише “Гашерия”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Eва Веселинова крие, че е на 35 години

Десподов зачука Мара отварачката.