in

Какво ще гледаме в ефира на НОВА през 2020г.

Безспорният лидер в телевизионните риалити формати – Нова телевизия, ще зарадва зрителите си и с вълнуващи предавания през новата 2020 година. Двама от най-успелите български продуценти Маги Халваджиян и Нико Топарев запрятат ръкави в името на рейтинга и през новата година.

Кастинг вече тече за чисто новото предаване „Непобедими заедно“, където двойки ще бъдат поставяни пред различни препядствия в името на любовта. Кастинги също текат и за новите сезони на „Игри на волята“ и „Като две капки вода“, където осмият участник тази година няма да бъде популярно лице, а зрител.

Кулинарните предавания с шеф Манчев „Черешката на тортата“ и “ Кошмари в кухнята“ също ще блеснат с нови сезони през новата година.

2020 година ще донесе и нов сезон на предаването, което разби с огромен рейтинг – „Маскираният певец“, а слухове предвещават и нов старт на Биг Брадър, който ще бъде с цели три издания – „БИГ“, „ВИП“ и „ALL STARS“.

Заедно с новите сезони на риалити предаванията се очакват и новите сезони на българските сериали „Откраднат живот“ и „Пътят на честта“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Митко Пайнера съсипа интернет сензация /ПОДРОБНОСТИ/

Теа и Наум го показаха