in

И Криско отива на „Евровизия“

И рапърът Кристиян Талев-Криско влиза в „Евровизия“, макар и в сянка.

Изпълнителят на „Базука“ ще помага на Виктория Георгиева, която бе избрана да ни представлява на музикалния конкурс в Холандия. В момента Виктория и екипът й работят върху няколко варианта, като в последствие ще бъде селектирана една от песните, с които ще се явим в Ротердам.

Именно в подготовката на парчето щял да се включи Криско, който вече имал готов текст за хитова песен, шушукат в музикалните среди.

Припомняме, че Вики Георгиева и рапърът се познават още от „Х Фактор 3“, в който Криско бе жури и ментор. „Ти си една малка, сладка тулумбичка! Ще те изям направо“, изкефи й се продуцентът по време на кастингите, откъдето тръгна и прякорът й, пише „Галерия“.

Вики не спечели първото място, но се класира сред финалистите. Благодарение на таланта и излъчването й, участието й бе едно от запомнящите се. За съжаление, не успя да се реализира както повечето от звездите в „Х Фактор“.

Според запознати за това й попречил продуцентът й Владимир Ампов-Графа. „Кариерата й бе в застой, защото на нея не й допадаше имиджът и линията, по която вървяха с Графа. Вики искаше да прави по-различна музика и в крайна сметка се разделиха“, разказват нейни близки. „Намирах се в дупка, от която ме извади сегашният ми музикален продуцент Геновева Христова. Тя ме записа на музикален лагер в Испания и тогава осъзнах какво е да си истински професионалист“, разказва Вики.

Когато Криско научил, че е избрана да ни представлява в Ротердам, веднага се свързал с нея и й предложил да работят заедно. Слуховете, че именно той ще стои зад проекта ни за „Евровизия 2020“ бяха посрещнати с негодувание в музикалните среди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Дарина Павлова се сгоди

Златка рискува живота на малкия Благой