in ,

Илон Мъск: Ако умра при мистериозни обстоятелства, беше ми приятно

Главният изпълнителен директор Тесла Моторс Илон Мъск написа в своя Twitter акаунт, че ако умре по мистериозен начин, му е било приятно да познава феновете си в социалната мрежа, която се очаква той да придобие съвсем скоро.

„Ако умра при мистериозни обстоятелства, беше ми приятно“, пише той.

Публикацията му събра над 1 млн. харесвания и близо 100 хиляди коментара.

Феновете му написаха под нея: „Светът има нужда от Илон Мъск.“, „Трябва да те защитим на всяка цена. Човечеството разчита на теб.“ Някои заявиха, че той е единствената им надежда.

След като някои го поздравиха и му пожелаха да бъде благословен, той отговори: „Благодаря ти за благословията, но съм окей с това да отида в ада, ако това наистина е моята дестинация, тъй като мнозинството от всички хора, родени някога, ще отидат там.“

Преди броени дни Мъск написа в профила си в Twitter, че иска да купи най-големия производител, дистрибутор и търговец на безалкохолни напитки, концентрати за производство на безалкохолни напитки и сиропи в света – Coca-Cola. „Следващото нещо, което ще направя, е да купя Coca-Cola и да върна кокаина в напитката“, написа той.

В края на април стана ясно, че Елон Мъск ще стане новият собственик на Twitter. Това обяви самата компания, чийто борд на директорите е приел офертата за придобиване.

Мъск ще плати $54,20 за всяка акция на Twitter, което означава, че цялата сума е около 44 млрд. долара. За целта Мъск е създал нова компания, която ще придобие Twitter и която е изцяло притежавана от самия него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Русия

Русия и Украйна съобщават за ракетен обстрел в района на Херсон и Одеса

Василев

Василев свиква извънреден Коалиционен съвет