in

Изкукуригала плеймейтка приканва за смърт на кучета

Неграмотната секс бомба Анна-Мария нахъсва феновете си във Фейсбук да измъчват кучетата „живи до край“. Тунингованата плеймейтка, която взе участие в сериала „София ден и нощ“, иска всички помияри да бъдат избити. 

Брюнетката се оказа супер неграмотна и в двете изречения е допуснала смешна и непростима грешка, която я изложи по жесток начин. Тя нарече бездомните животни „пумяри“, без да си дава сметка, че изписва неграмотно думата. Използва и глагола евтаназират  по неправилен начин. Невежеството на силиконката не остана незабелязано от хората в социалните мрежи, които й се нахвърлиха като озверели хищници. 

Тя открито призова феновете си във фейсбук да измъчват бездомните кучета в коментар под поста на някой си Емил Стаменов, който пък е дълбоко възмутен от съществуването им в столичния кв. „Изток“. „Малко му е на песа, нека не го „евтанизират“, а да го измъчват живо до край“, зове силиконовата гърла.

И се аргументира срещу недоволни от мнението й: „Ами освен да отстъпим планетата на „пумярите“, след време на земята да си живеят само те тука“, реди неграмотни глупости нарочената за звезда./show.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Диона искала да опита на фараона

Меди и Константин се събраха