in

Ивана чукна 51

На 31 януари Ивана стана на 51 години с фенове, близки и приятели на музикалната сцена в Бургас. Интересът към певицата бе толкова голям, че организаторите са я поканили да направи и втори концерт на следващата вечер. Така, празникът на звездата на “Планета” и нейните фенове от Бургас, от родния й град Айтос, а и от други кътчета на страната, продължи 2 вечери.

Преди дни изпълнителката се допита до меломаните, кои свои песни да включи в предстоящия си албум, които ще излезе през тази година и ще бъде в mp3 – формат. За рождения си ден Ивана си пожелава здраве и споделя усещането си, че през 2020-та година ще й се случи нещо ново, нещо вълнуващо и вдъхновяващо. А на феновете обещава, че ще ги зарадва с много нови песни. „Благодаря ви, скъпи хора, че на всеки мой празник успявате да ме накарате да се чувствам значима!

Получих цялата ваша любов с най-истинските пожелания за здраве, на мен и на близките ми хора, за вдъхновение и за творчество! Щастлива съм,че имам точно този живот, щастлива съм, че Бог ми е дал възможността да изпея най-хубавите песни, с които да стигам душите ви! Ще ми е хубаво да напишете коя моя песен ви е накарала да чувствате и е променяла живота ви в определени моменти? Тази вечер вдигам тост за всички вас, приятели”, написа певицата след двудневното парти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Мегз става конкурент на Карбовски

Йогата помаг на затворници да “избягат” от килията