in

Жена е спасена, след като била заклещена във ваната си осем дни.

Възрастна остана без храна повече от седмица, тъй като не можеше да излезе от ваната в дома си в Лафбъроу, Лестършир.
Зората Джексън от Wiltshire Farm Foods (фирма за доставка на храна) била загрижена след като не успя да се свърже с нея по телефона, за да ѝ достави ядене. От фирмата за доставки се свързват с полицията, която нахлула в тях и открила жената,гладна, но в иначе добро състояние. Тя споделя на служителите, че е била там от осем дни.

Говорител на полицията заяви:

„Офицерите успяха да я измъкнат и линейка от Източен Мидландс беше повикана да извърши медицински прегледи. Въпреки че е гладна, тя е добре. “

Сузи Лийсън, собственичка на франчайзинг на Wiltshire Farm Foods, каза:

„ Не можехме да се свържем с нея по телефона, което беше необичайно.Един от нашите помощници по обслужване на клиенти, Зората Джаксън, се притесняваше все повече за нея и звънеше всеки ден. В крайна сметка тя помоли един от нашите шофьори, Лени, да обиколи, за да се увери, че е добре. Той намери купчина пощенски писма и реши да се обади в полицията. Те огледаха след което нахлуха в дома ѝ и я заварили там, в бянята. Полицаят ни каза, че е успяла да се стопли с печка на ток, която е била предварително включена. Той каза, че тя е в болница, но е удивително е добре.Не мога да си представя колко плашещо трябва да е било за нея да не може да се движи. Ако Лени не беше обиколил, тя все още може да е останала там”

Жената вече се възстановява.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Защо Венета Райкова се разплака в ефир?

Коалите са “функционално изчезнали”, след като над 1000 бяха убити от пожарите в Австралия.