in

Жената на Орхан Мурад заработва като лечителка

Съпругата на Орхан Мурад – Шенай, стана лечителка.

Тя сподели любопитен пост в социалните мрежи, с който приканва хората с болежки от типа на кокоши трън, мазоли и криви кокали да се възползват от услугите. Не малко последователи поставиха под въпрос възможностите й и побързаха да оплюят очевидно новия за нея занаят. 

„Ако някой се оплаква от мазоли, кокоши трън и изкривен кокал на големия пръст – имаме лечение. Пишете на лично!“, гласи текстът, публикуван в профила на Шенай във Фейсбук. Близка на госпожа Мурад побърза да коментира: „Шени, първо уведоми майка ти, след нея и ние“. 

Очевидно откровението е подразнило Шенай, която за кратко време актуализира публикацията и написа: „Скъпа моя, тя е уведомена и даже е в лечение в момента, така че, споко, естествено, първо за майка ми ще се грижа, най-важния човек за мен! Резултатът при нея ще се появи скоро, но още докато страдат хората могат да не губят време, знам какво пиша и какво правя, някой, ако няма резултат, ще му покрия разходите, убедена съм, че няма да има такива да нямат резултат“.

Наново непознатата жена коментира, че реално майката на Шенай многократно опитвала с едно и също, но резултат наистина няма. „Този път ще има!“, отсече Шенай, пише Телеграф.

Освен с лечителство, Мурад се занимава още с продажба на дрехи и артикули, отново онлайн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синът на Карамански стяга сватба с балерина

Ето я новата на Стайко Стайков!