in

Жената на Бахаров си каза за боя

Времето изигра лоша шега на Рая Пеева, която във вчерашния епизод на „Черешката на тортата” се кле на няколко пъти, че Явор Бахаров се е променил и образът му на лошо момче е измислица на медиите. Красивата актриса не спря да обяснява, че двамата вече са домошари, които отдавна са загърбили лудите купони и днес са много по-улегнали и отговорни.

Положението в дома им се променило още повече, след като си взели куче, за което Бахаров се грижи много. „Пък и това е своеобразен тип подготовка и за друг нов член в семейството”, не спираше да гради планове за розово бъдеще в любимия Пеева. Епизодите на кулинарното шоу обаче са заснети преди Бахаров за пореден път да се издъни, след като бе заловен да шофира пил и с дрога в Банско. Пеева отрече и новината, че двамата са се оженили през лятото. Снимката с халките била част от клипа на Свилен от „Остава”.

„Не сме женени, но от четири години живеем заедно”, обясни Пеева. Тя реагира с хумор на въпроса на своя гост Влади Въргала дали Бахаров я бие и го защити пламенно. Припомняме, че през март гаджето й бе заловено след побой в центъра на София, а при ареста му той се държа грубо с полицаите. Явно изцепките му продължават с все същата сила и не само медиите са виновни за образа му на „лошо момче”. А дали тя продължава наивно да вярва в неговата промяна към улегнал мъж със семейство, остава само да гадаем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Джей Ло хвърля 3 милиона за сватба

Пъпът на бебето на Златка и Благой хвърлен в Мадрид