in

Ето я новата на Стайко Стайков!

Новото гадже на Стайко Стайков конкурира чалгаджийките с огромните си джуки.

20-годишната Марта определено впечатлява с визия, но тя някак си остава на заден план, заради гигантските джуки на младото момиче. Пред които дори устните на Мария изглеждат нежни и деликатни. Очевидно девойката държи да демонстрира секси имидж, а това се харесва и на новия й – милионерския наследник на фамилията Стайкови. 

След като мярката му за неотклонение беше свалена, той се завърна с пълна сила в нощния живот на София. И редовно може да бъде засечен из нощните клубове с новата си любима. Дали връзката им ще се окаже по-сериозна, можем само да гадаем. 

След като Стайко беше пуснат окончателно на свобода той всяка седмица е с различна. До преди известно време беше с Галя, която е бивша на един от най – добрите му приятели.

Новата на Стайков също не е случайно момиче. Марта Маринова е отгледана от майка си, след като преди 16 години баща й бе разстрелян в столичния квартал „Хладилника“. До днес нито килърите, нито поръчителите са известни, пише ПИК.

Преди това пък богаташкият наследник имаше връзка с Мария Цветкова. Наскоро тя самата разкри, че двамата са се разделили, но са запазили добрите си отношения. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Жената на Орхан Мурад заработва като лечителка

Родният Хари Потър стана баща