in

Ето на какво учи Мария дъщеря си


Фолк певицата помага за домашните на дъщеря си


Фолк певицата Мария и дъщеря й Марая са като скачени съдове. Майка и дъщеря гостуваха при Ива Софиянска-Божкова и отговориха на зададените им въпроси напълно откровено. Марая сподели, че прекарва много време с майка си.

„Доста време прекарвам с мама. Много внимание ми обръща. Помага ми“, казва дъщерята на фолк изпълнителката.

Мария дори помага за домашните на дъщеря си. Но само когато ги разбира. „Права е, да. Ние изкарваме доста време заедно. Откакто сме сами, сме като скачени съдове. Истината е, че тя си прави домашните, а аз в този момент или ще простирам дрехи, или ще приготвям нещо, което тя ще хапва“, признава заралийката.Марая признава, че майка й държи много на дисциплината и на училището.

„Мама иска от мен да се старая много в училище“, казва фолк наследницата „За нас, училището след здравето, е всичко. И абсолютно всичко наше е ориентирано към нейното образование“, допълва Мария. Майка и дъщеря обаче никога не се карат. „Ние разговаряме. Аз абсолютно всичко споделям с нея, всичките си хубави и отрицателни емоции. Тя ми е най-близкият човек и най-близкият приятел. Едно време така беше майка ми. Тя е на 11 и също споделя емоциите си с мен“, разкрива Мария.

Изпълнителката споделя, че майка й е липсвала най-много тази година, когато е отсъствала около месец. Дъщерята на фолк изпълнителката разкрива, че не помага много вкъщи. Тя набляга повече на ученето, а когато има свободно време, гледа телевизия.Мария се определя като „смарт мама“, защото прави всичко вкъщи сама. „Искам да науча Марая да бъде чиста във всяко едно отношение – като човек, чиста в мислите си, много дисциплинирана. Защото за мен дисциплината е пътят към нашите мечти. Бих искала да има респект към образованието и училището. Бих искала тя да бъде самостоятелна. Но не бих искала тя да се бори и да живее за тази самостоятелност, защото една дама трябва винаги да бъде нежната, сладката, слабата половина“, разкрива Мария своите надежди за бъдещето на дъщеря си.Марая признава, че много обича да я снимат и иска да стане модел. Тя споделя също, че много се гордее със своята майка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

18+ Фолкаджийката Ванеса се разгологъзи пред студенти

Цеци Красимирова става дизайнер