in

Ето къде Пайнер отпразнува 30 години

На 13 февруари музикална компания „Пайнер“ стана на 30, а празничната 2020 година беше отбелязана по много и различни начини, един от които с пищно тържество в комплекс „Приказките“ навръх рождения й ден.

Домакините на празника – Мария и Митко Димитрови, бяха избрали това емблематично място, като най-точна илюстрация за началото и успешния път на музикалната компания.

В духа на новата фирмена традиция, градусът на настроението експлозивно вдигна Иван Динев – Устата, който бе заложил на закачки и провокации. Настроението бе поддържано от популярни мелодии, изпълнени от оркестър „Приказките“, както и от класически поп и рок хитове, интерпретирани от група „Норд бенд“.

Празничната торта, разрязана от инж. Митко Димитров, събра желаещите за снимка на дансинга. Останалото бе музика. Певицата на народа Ивана даде старт на звездната част от празничната вечер, а колегите й от „Пайнер“ пяха и се веселиха заедно с всички гости до зори.

През всички тези три десетилетия най-голямата продуцентска компания в България е лидер в идеите и технологиите – първата българска музикална телевизия, първата телевизия с HD качество, собствена мрежа музикални магазини, собствена марка дискотеки, мащабни турнета по стадионите в цялата страна.

В първите години всичко се движеше на лента, после дойдоха дисковете, които все повече отстъпват място на една нова реалност.

Успехът на музикалния гигант се дължи най-вече на умелото ръководство на инж. Митко Димитров, както и на способността му да реагира на темповете на технологичната революция, съобщават от Планета ТВ

Общото между най-популярните имена в съвременната българска музика е, че или са били, са или ще бъдат в „Пайнер

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Адел се завръща с нов албум

Аръков готвил манджи и спасявал хора