in

Ето кой се връща в едира на БТВ

Телевизионните рокади винаги са били доста любопитни, особено ако главни действащи лица в тях са утвърдени имена и доказани професионалисти. Трансферите от bTV към Нова и обратно на моменти приличат на латино сериал и случаят с Лора Крумова е поредното потвърждение за това.

Тв водещата, която за последно водеше съботно-неделното предаване „Събуди се“, излезе по майчинство през 2018-та, но в края на миналия месец изненадващо реши окончателно да си прекрати договора с Нова тв.

„Вярно е, това е лично мое решение и инициатива.. На фона на процесите там, смятам, че това е правилното решение за мен“, заяви Лора в тв интервю за „Свободна Европа“ преди време. 

Сега обаче, явно ситуацията около завръщането на Лора Крумова на екран е подета с нови сили, само че вероятно за изненада на мнозина – не в Нова тв, а в конкурентната bTV, където според последните слухове – блондинката се готви да стартира свое собствено предаване. Съгласието да направи трансфер в bTV не дошло трудно, защото било свързано с доста по-внушително месечно възнаграждение от това, което взивала в Нова тв.

Както се казва, ще почаваме, ще видим как ще се случат ситуациите около Лора Крумова, която вероятно съвсем скоро ще бъде официално представена в bTV. Колкото до Нова – там явно чистката откъм кадри е сериозна и не е от сега.

Припомняме, че освен Лора Крумова, от медията бе уволнен режисьорът и автор на колажи Валдес Радев, тръгнаха си и разследващите журналисти Генка Шикерова, Миролюба Бенатона и Марин Николов, преди тях и продуцентът Дарина Сарелска. Преди да загине при нелеп инцидент, от Нова бе отстранена и Силва Зурлева./show.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Карамазов кифлее със стари селфита

Преслава Пейчева не остарява