in ,

Екшън в Приморско: Полицаи тарашиха дома на 26-годишен, откриха импровизирана нарколаборатория

Младежът е криминално проявен, задържан е и предстои да му бъде повдигнато обвинение

Полицаи нахлуха в дома на 26-годишен криминално проявен от Приморско и откриха импровизирана нарколаборатория. Униформените от РУ-Приморско действали методично по сигнал. Жилището на младежа, намиращо се на ул. „Георги Кондолов“ в морския град, било обкръжено от служители на реда около 14 ч. Униформените сгащили младежа в хола.

След кратко претърсване в дома на 26-годишния криминално проявен били открити стъклена купа с метамфетамин, две топчета марихуана и две електронни везни.

Извършено е последващо претърсване в частен дом на ул. „Романтика“, отново обитаван от младия мъж. Там бил истинският удар на полицията. Вътре униформените заварили импровизираната нарколаборатория. Намерени и иззети са 10 литрова бутилка с червеникава течност, кристализирана в горния край, бутилка с червеникаво-кафява течност, друга с прозрачна, двулитрова бутилка с червеникаво-кафява течност, две стъклени бутилки с надпис „медицински бензин“, разредител, солна киселина и други вещества и предмети категорично съотносими към производството на синтетични наркотици от вида на метамфетамините.

26-годишният мъж е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава. Предстои да стане ясно дали и какво обвинение ще му бъде повдигнато.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Полети

Спират полетите между София и Скопие месец след старта им

Олег

Руският милиардер Олег Тинков: Кремъл ме принуди да продам дела си в Tinkoff Bank