in ,

ЕКСКЛУЗИВНО: Цялата истина за Кристин Илиева.

Красивата Кристин Илиева, която пострада тежко в катастрофата с Дивна миналата година,не спира да се забърква в скандали. Хубавицата е постоянно обвинявана от стотици свои последователи в социалните мрежи, които изразяват съмнения, че тя злоупотребява с парите, събирани за лечението й. – Да, ама не! 

Достоверен източник на Cherveno.com ни снесе ексклузивна информация. Моделката е забърсала млад милионер, гравитиращ в компанията на собственика на “ММ Груп” Марин Христов. Разбрахме още, че мистериозният партньор на Кристин е българин, около трийсет годишен, със сериозен бизнес извън граница. Баровецът познавал Кристин отдавна, започнал да се грижи за нея след инцидента, безвезмездно, впоследствие Илиева се влюбва в младокът и любовта пламва. Бизнесменът е и собственикът на гъзарските “Бентли” и “Г-класа” пред които моделката не се свени да позира. 

Всъщност именно гаджето на Кристин е човека който я глези с подаръци на “Луи Вюитон”, “Картие”, “Шанел” и тн. Баровеца щедро отварял портфейла и задоволявал всичките ѝ прищявки. Той, също така развеждал красавицата на почивки по света, уреждайки най-скъпите хотели в най-луксозните дестинации.Това обяснява и скъпарските аутфити на моделката, за които тя е нападана че купува с парата събрана от благотворителност.

От приятелският кръг на Кристин ни увериха, че моделката не е похарчила нито стотинка от събраните за нея средства неправомерно. Всичките пари събрани от десетките благотворителни кампании в нейна помощ, се харчели само и единствено за лечението ѝ.

Можем само да гадаем, защо Кристин пази в тайна самоличността на мъжът до нея и крие лицето му на всички снимки, като точно разкриването на самоличността му би свалило всички съмнения и обвинения, към моделката моделката, за злоупотреби със събраните средства. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Родният Хари Потър стана баща

Любовница на Слави стана продавачка