in ,

Ексклузивно! Маринела Арабаджиева в безсъзнание (Богаташката откарана по спешност в МВР-болница)

В късните часове на 19 ноември Маринела Арабаджиева е приета в безсъзнание в интензивно отделение на МВР-болница, научи Cherveno от нейни близки.

Няма информация за състоянието й към настоящия момент. От МВР посочиха, че не могат да коментират информацията, тъй като по принцип не давали данни за конкретни лица.

Това е втори случай, при който Арабаджиева е приета в лечебно заведение, докато е в ареста. През септември бизнесдамата Арабаджиева, която бе пусната под домашен арест с решение на Специализирания наказателен съд, е била на косъм да изпадне в кома, след като престоят в затвора се е отразил пагубно на здравословното й състояние, научи ПИК.

След три месеца и половина в ареста, съдът определи мярка „домашен арест“ за Арабаджиева на 18 септември. Причината за решението на магистратите бе влошеното ѝ здравословно състояние. При извършените на Маринела Арабаджиева прегледи след излизането й от затвора, тя е била диагностицирана с хипертония (високо кръвно налягане) втора степен, поясниха пред медията ни от екипа на хотелиерката. Освен това е било установено нарушение в работата на жизненоважни органи. 

Друг от здравословните проблеми на съпругата на Ветко Арабаджиев пък е свързан със загуба на съзнание и припадъци.

Припомняме, че в началото на юни бизнесдамата бе преместена в болницата на Софийския затвора след остра хипертонична криза. Маринела е отказала лечение в болница „Лозенец“, където според думите й е била подложена на унизително отношение по време нa предишен престой там. Според експертните лица, тогава тя е била с опасност за живота, като, в резултата на затруднената работа на жизненоважни органи, като по чудо се е разминала с кома.

Преди две години лекари едва спасиха живота на Маринела Арабаджиева, след като тя бе на командно дишане с полиорганна недостатъчност – състояние, което се характеризира с нарастваща степен на физиологични нарушения в няколко органа и/или системи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Ромската перла Бони прецакана със $ 100 000

Теди Велинова пак се върти около доктор Енчев – иска да си го върне