in ,

ДПС: Това е най-слабият кабинет от края на комунизма

Чухме колко е прекрасно управлението. Чухме и критика към от тях от хора, които си мислят, че от тях започва всичко. Тази зала е виждала самонадеяност и арогантност още през 2009 година, това не е нещо ново. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в декларация от трибуната на НС.

Той припомни на депутатите, че евроатлантическата ориентация не започва от тях, защото още през 1991 година е очертан консенсусът за присъединяването на България към ЕС и НАТО. След това са направени усилия този ценностен избор да бъде комуникиран в обществото.

“Тази власт, която оценява себе си като чудесна и прекрасна… за нея можем да кажем няколко думи. Няма мерки за подкрепа на бизнеса и гражданите. Няма план за възстановяване и устойчивост, независимо че слушаме за това от доста време. Нямаме държавен бюджет. Инфлацията си върви, вие помагате за нея, но не помагате за разрешаване на кризите”

Според него от декларацията на ПП става ясно, че целта е задкулисието да завладее държавата: “Всяко ваше действие оправдавате с антикорпуция, но засега единственото ви действие е сведено до антикорупционната търсачка Гугъл.

“Това е най-слабият кабинет от края на комунизма. Това правителство прилича на клуб на по интереси, а не на правителство”, категоричен беше Карадайъ.

Той призова за диалог и за възстановяване на държавността чрез демократични способи – върховенство на закона и спазването и гарантирането на правата и свободите на всички български граждани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПП

ПП: Изправени сме пред въпроса от коя страна на историята стоим – на свободата или на диктатурата

релси

Прекратиха договор за 120 млн. лева за модернизация на 23 км жп релси