in

Дойде ли краят на приятелството между Мария и Азис

Поредна жестока драма и разлъка разтърсва чалга средите! Чутовен скандал се заформя между Мара Отварачката и ромския славей Азис. Приятелството на гласовития изпълнител с миньончето е безвъзвратно изгубено.

Причина за това е най-новото парче на Азис, което само за дни се превърна в най-слушания чалга хит. Във видеото към песента главна роля има моделката, а вече и примерна майка и съпруга Светлана Гущерова.
За никого не е тайна, че тя е сред най-големите врагове на Мария. Моделката бързо плени сърцето на бизнесмена Християн Гущеров малко след развода му с Отварачката.

Тогава Мария беше предадена не само от любимия си, но и от Светлана, която й се пишеше за приятелка. Миньончето разкри, че никога не е очаквала, че дружката, с която е споделяла тайните си, ще й извърти такъв номер.

Фактът, че Азис избра именно Гущерова за лице в новото си видео, показва, че ромският славей не се интересува от чувствата на колежката си, пише България днес. Той многократно е демонстрирал близки отношения със Светлана и съпруга й, но участието на моделката в новия му проект преля чашата.

Във фолксредите вече упорито се шушука, че това е окончателен край на приятелството му с Мария.

Двамата дълги години бяха близки, имат общи хитове и дори подготвяха нови проекти, които няма да видят бял свят след намесата на Светлана Гущерова.

Новата песен на Азис е на английски език, но това съвсем не е толкова интересно за феновете на ромския славей. Пресъздадените във видеото гей отношения между певеца и един от най-известните порноактьори в света Алек Мартен накараха моралистите отново недоволно да зацъкат с език, пише secret.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Интересно! Халваджиян показа как ще изглежда 68-ми сезон на “Капките”

Ивайло Захариев е вече с новата си приятелка