in ,

Динко стана баща за втори път

Ловеца на бежанци стана отново татко в началото на годината. Половинката му Валя го дари със син, който носи името на татко си. Двойката има и момиче.То се роди преди близо година и носи името Виктория. 

За здравето на първородния си син Динко събра тайфата и почерпи солидно. Той резервира цял ресторант, където събра близки и приятели. 

Няколко дни след раждането на сина му, Ловеца на бежанци поведи хорото в чест на малкия Динко. За доброто настроение на компанията се погрижи оркестър.  Няколко музиканти свиреха и пееха любимите на Динко песни. Ловеца на бежанци за пореден път демонстрира колко е ларж. Бизнесмена натъпка в джобовете на всички музиканти тлъсти пачки. Тежки наздравици валяха една след друга за здравето на малкия Динко. Щастливият татко не можеше да си намери място от кеф, че половинката му го е дарила с така желаната от него мъжка рожба. Динко с кеф дърпаше от тузарската пура, което е любимото му занимание, когато купонясва.  Веселата компания мята салфетки на поразия и за секунди подът на кръчмата побеля. При едно от изпълненията на певицата, Динко показа, че емоциите у него надделяват. Когато музикантката запя „Сине. Сине” на Севдалина и Валентин Спасови, Динко почти се разплака.

Динко зарадва половинката си Весела с огромен букет на изписването на наследника им. Ловеца на бежанци й подари 50 ярко червени рози. Весела и Динко са заедно повече от три години. Блондинката се изявяваше като моделка преди да роди първото си дете пише „България Днес”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Коцето разби Тайланд

Сватбен бум за 20.02.20