in

Джендър отмъкна награда от Блатечки за любим актьор

Истински шок за феновете на киното, свикнали с традиционното схващане за актьор звезда, предизвикаха тази година наградите „ Нова подкрепя българските филми “ , връчени тържествено в сряда вечерта . В категория „ Актьор от уеб сериал ” приза грабна слабо известен младеж, който се появи на церемонията силно гримиран и с червило на устните. В гласуване, протекло в рамките на цял месец , той получи по-голяма подкрепа от всеобщия любимец на родната публика Асен Блатечки.Наградите бяха раздадени в сряда в дома на киното в София и обхващаха продукции, пуснати на екран през 2018 г.

Името на човека, който би Блатечки по фенска маса, е Илиян Илиев. Преди години той получи известна популярност с прозвището Българския Кен заради приликата си с популяр ната кукла – партньор на Барби. Към днешна дата се изявява в сериала „ Следвай ме „, който се гледа основно от ученици. А на актьорските награди на Нова ТВ се оказва, че благодарение на тези свои изяви се е превърнал в любимец на зрителите или поне на тези, които гледат сериали, създадени специално за интернет.

Това са основно тийнейджъри, които с гласуването си дадоха да се разбере , че едно гримирано младо момче им е в пъти по-интересно в сравнение с все още мъжествения и чаровен, макар и вече малко застаряващ и понадебелял Асен Блатечки.Дали това е добре, или буди тревога, може би трябва да преценят техните родители. Същите следва да вземат под Внимание и наградата за най – добра уеб актриса, която отиде при Момиче, чието име повечето от тях едва ли някога са чували.Това е Никол Бутева от сериала на Ники Илиев „ Килерът “ . В благодарствената си реч момичето говореше на откровен диалект.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Доктор Енчев плаща 10 бона издръжка на Теди Велинова

Сеир: Гаджето на Луна я заплаши с отмъщение, а тя него – със затвор