in

Десподов зачука Мара отварачката.

Десподов зачука Мара отварачката.

Чалга дивата Мария претърпя поредно разочарование в личен план 

.Злед като„ Уикенд “ разкри интимната и връзка с младия футболист Кирил Десподов , той е взел решение да я разкара, издават отлично осведомени източници. Спортистт не искал тази авантюра да става публично достояние и от притеснение за имиджа си стигнал до извода, че трябва незабавно да я прекрати. 

Хора от обкръжението на Мара Отварачката твърдят, че тя не приела с лекота раздялата. Говори се, че последната й песен „ Липсваш”, е посветена именно на Кирил . Миньончето обясни, че текстът е свързан с личните й преживявания и има специално място в сърцето й . Главната роля във Видеоклипа пък е поверена на друг футболист – Дани Златков, и така препратките към Десподов стават няколко. 

Прави впечатление, че доскоро Кирил и Мария бяха приятели в социалната мрежа, но след като връзката им бе разкрита от „ Уикенд “, двамата спряха да се следват в Инстаграм. Запознати издават, че спортистът помолил певицата да не го притеснява повече, защото не искал името му да бъде свързвано с клюки и интриги. Той осъзнавал, че отношенията му с изпълнителката няма как да преминат на друго ниво, тъй като е доста по-възрастна от него,а и търсел различен тип жена за сериозна връзка. 

Мария не приела добре факта, че е отхвърлена, и направила няколко опита да се свърже с Десподов, ала той не отговарял на обажданията ѝ. Заради фесионалните му ангажименти зад  граница напосле – не се виждали на често, но пък по време на срещите им тръпката била голяма и певицата не искала да ги прекратява.Тя споделила пред свои много близки 

приятелки, че Кирил и липсва и се надявала пак да се съберат. 

След развода си с Християн Гущеров пайнерката избягва да разкрива подробности от личния си живот. За кратко бе любовница на вече починалия сеиневъд Ангел Тенев-Свинаря, но после дирите на мъжете й се изгубиха. Певицата и риалити звезда от „ ВИП Брадър “ не се за държа дълго с никого. Най – сериозната й връзка бе с бащата на дъщеря й — бизнесмена Димитър Андонов, но тя отдавна остана в историята пише “Уикенд”

От друга страна, Кирил Десподов също се слави като плейбой и разбивач 

на женски сърца . През пролетта той се раздели с приятелката си Веселина Абаджиева – дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова. В спортните среди се шушукаше, че има авантюра с тийн звездата Гери – Никол зад гърба на официалната си половинка . Според мълвата Кирил се разнообразявал с яката дупара, полагайки огромни усилия изневярвата му да не бъде разкрита. По това време певицата често бе засичана на мачове на ЦСКА , а Веселина все повече се съмнявала във верността на приятеля си. Накрая научила истината от доброжелатели и му била шута. Той пък не страдал дълго и сменил няколко любовници, сред които и Мара Отварачката . 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Как харчиш кинтите, Кристин ?

Как да се държим на първа среща?