in ,

Дани и Алекс не са си били интимни от месец

Даниел и Александра Петканови не са правили секс от цял месец. Това призна моделката в шоуто на Николаос.

Водещият предизвика двамата да отговорят на лични въпроси. Първо на въпросите отговори Даниел, докато Алекс слушаше музика. Единственият отговор, който дадоха и двамата, бе, че са правили последно секс у дома.

Според Петканов последният им полов акт е бил преди седмица, но Алекс го издъни, че било преди месец. От неочакваното признание Дани не издържа и се просна на пода.

Той призна, че любимата му позя е “наляво”, а на Алекс – “надясно”, защото спят гръб в гръб. Секунди по-късно тя разкри, че любимата й  е “отгоре”, което отново срази мъжа й.

“В някаква степен ми липсва Лудия репортер. Това не е било работа или актьорство, това си бях аз. Сега не мога да си позволя да правя такива неща, защото имам прекрасна жена и дете. А и времената се промениха, хората вече са отворени”, сподели Даниел.

Той не смята, че нахалството е лошо, просто трябва да имаш граница, която Даниел така или иначе нямал.

Двамата разкриха, че са отказали да рекламират противозачатъчни и хапчетата за аборт, при това след като се е родил малкият Габриел.

Петканови дадоха съвети на Николаос относно хейтърите. “Нека да има хора, които те обсъждат, това е прекрасно”, казва Даниел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Митко Павлов отряза Гала, не му се занимавало с глупости

Емилия кратка и ясна за раздялата с Жорж Башур