in

Горещо за капките и кой влиза

За първи път в предаването наред със звездите на сцената ще се качи обикновен човек

До момента изпратените кандидатури на зрители за участие в „Като две капки вода“ са 1216, а крайният срок за желаещите, които все още не са подготвили своята, е до петък, 17 януари, 12.00 ч. през нощта на: nova.bg/kapki. Няма специфични ограничения за професия или образование, условието е кандидатите да са навършили 18 години.

„Изгледали сме всички видеа до момента, аз, Влади, Кико, нашия режисьор, и Дони, който е музикален продуцент на формата, ще изберем тримата най-добри участници, които ще бъдат обявени другата седмица. Ще отворим линиите за гласуване, а зрителите ще имат последната дума за избора на 8-мия участник в новия сезон на „Като две капки вода“, разкри продуцентът Маги Халваджиян в студиото на „На кафе“.

За идеята формата да се отвори за обикновените хора

„В седемте години, в които снимахме „Като две капки вода“, лично аз съм свидетел, колко много писма пристигаха в офиса ни, на лични съобщения във фейсбук ми пишеха хиляди хора, който предлагаха да разчупим малко формата. Тази година обаче поумувахме с Влади и си казахме: „Представи си, че се яви някои уникален талант и вземе, че спечели.

“ Има много хора с потенциал, но повечето ги мързи да го развиват и да се подготвят. Често в кастингите виждаме много талантливи, но неподготвени за случая кандидати“, допълни той.

„На много хора не им се вярва, че конкурсът е реален, смятат, че е измама. Но това си е един напълно реален шанс един човек да се изяви на най-гледаната сцена в страната. Условието на кастинга е да имитира на видеозапис три от любимите звезди. На тези, които преценим, че имат потенциал, изпращаме допълнителни задачи“, поясни главният сценарист на шоуто Влади Априлов

В новия сезон на „Като две капки вода“ ще има още една промяна – журито ще е постоянно и ще включва трима души – Хилда, Фънки, а последният за момента остава в тайна. Звездите са избрани, но частично, тъй като все още не се знае какъв ще бъде пола на участника, който ще бъде избран от зрителите, а в шоуто участват общо четирима мъже и четири дами.

„Държим няколко звезди в резерв и в очакване. В шоуто ще влязат хора, за които публиката не подозира, че биха могли да влязат в този формат“, разяснява сценаристът.

Репортер на Blitz научи едно от имената в шоуто. Със сигурност ще бъде огромно шоу с присъствието на толкова скандална и противоречива личност, която където и да се появи прави пожар от емоции. 

Позабравената фолкпевица Луна е получила покана да се включи в рейтинговото шоу на Нова телевизия. Певицата от няколко години чакала тази покана, но сега опитвала да си договори по-голям хонорар, обевайки да направи зрелище за зрители и публика. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Четирите типа жени според КАМА СУТРА

Коцето разби Тайланд