in

Гери-Никол в скандал със “Сканау”

Мина известно време и скандалът между Тото от „СкандаУ“ и Гери-Никол позатихна. Тогава рапърът нарече колежката си „Cardi B от Aliexpress“, а Гери-Никол не му остана длъжна и двамата си размениха по няколко реплики онлайн.

Гери-Никол нарече Тото, чието истинско име е Йонислав, „Юдаслав“, като аналогия с предателството на Юда на Христос. Тото пък тогава ѝ напомни, че доста от хитовете ѝ са негово дело, макар че последните песни на певицата са по музика, текст и аранжимент на нейна фирма.

Е, тези неща си мислихме, че са останали в миналото, но всъщност това далеч не е така. Последният повод е новата песен на Гери-Никол, „Дръжте се мъжки“.

„Това ми е новата любима българска песен? Ко риечи? И той и тя слушат рап“, написа Тото, публикувайки линк не към песента на варненката, където рефренът за слушането на рап е най-запомнящ се, а към песен на Джей Балвин.

Песента е „Machika“ и е в същия стил, а „Дръжте се мъжки“ всъщност доста напомня на регетона, който се появи миналата година и си стана хит, като всички песни на Джей Балвин.

Гери-Никол не обича да си мълчи, така че рано или късно, ще чуем и нейната версия по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Петканова се отърка в Николета и Галена

Камелия провокира Цитиридис