in

Ваня Цветкова се връща от Америка за “Дяволското Гърло”

Актрисата Ваня Цветкова планирала дълго завръщане на родна земя, свързано с нов професионален ангажимент.Кинозвездата,която от дълги години живее в Америка,по Всяка вероятност щяла да се включи във втория сезон на криминалния сериал„Дяволското гърло”, който бързо спечели симпатиите на зрителите. 

Какъв точно персонаж ще трябва да изиграе Цветкова все още не е ясно, но продуцентът на продукцията Евтим Милошев много държал на нейното участие. По време на снимките тя ще си партнира с Теодора Духовникова и Владимир Карамазов, които влязоха в обувките на криминални полицаи в първия сезон.

Завръщането на Ваня е след близо 6 – годишна пауза,в която красавицата не се е появявала в родния тв ефир. За последно зрителите я гледаха като корумпираната съдийка Таня Стоева в сериала „ Седем часа разлика “,а После бе и част от журито на минал сезон на „ България търси талант “.Извън актьорските ангажименти Цветкова никога не е крила, че ѝ се е налагало да практикува и други професии, за да може да се издържа в Лас Вегас, където всъщност живее. Преди време тя бе крупие в едно от най – лъскавите и оборотни казина там, но напусна, защото физически не могла да издържи на бързите темпове на живот в никога неспящия град.

Прибирането на една от най-сниманите актриси в българското кино на родна земя ще бъде особено емоционално за нея, защото за пръв път ще отиде на гроба на голямата си любов и баща на сина ѝ– каскадьора Павел Дойчев. Той почина внезапно в разгара на лятото,а 2 дни след кончината му бившата му съпруга изрази тъгата си в три реда. „Срещаме се ! Разделяме се ! Прости !“ , написа Ваня, която имаше 18 годишен брак с Дойчев.

Последните си дни той прекара в изолация в село Фазаново край Бургас, далеч от артистичните среди пишат “Пик”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Барбито на „Фермата“ псува като каруцар Прочети повече

Ето защо Лили Иванова се обиди на Драго Чая