in ,

Бившият на Мария Илиева отново стана татко

На бърза ръка младото бивше лъвче на Мария Илиева си спретна ново семейство .
След сватбата си през юли с изкусителната руса красавица Владислава Георги Михайлов стана татко.Отново. Сега общият му син с Мария Илиева – Александър, който е почти на 2 години, вече е батко.Доведената сестричка на момченцето се казва Иоанна, ражда се в края на октомври и поне за момента
не се е срещала с по – голямото си братче.Този път Георги няма притеснения да споделя радостните мигове от изписването на новороденото и първите разходки в социалните мрежи.Общи снимки с детето му от Мария Илиева липсват, а причината за това според запознати е забрана от звездата .
Както „ България Днес “ съобщи, младият бизнесмен Георги набързо забрави страстната си връзка със супер известната певица и реши да търси любовта на друго място скоро след раздялата им татуираният мачо създава семейство с друга, докато Мария Илиева остава да гледа общия им син сама .
„ Не очаквах, че ще гледам сина си сама.С бащата на Александър не се случиха плановете които имахме “ , споделя в открове но интервю изпълнителката на хита „ Нищо “.
Сега Мария Илиева ще трябва да се съобразява с новото семейство на Георги,за да може деца та да имат връзка и да се срещат често.Георги Михайлов е един от малкото мъже в живота на родната поп икона,за когото тя самата потвърждава.Около името на Илиева се завъртат имената на Наско Колев и Иво Аръков, по – млади от нея и сексапилни родни звезди, които според слуховете са били част от интимния ѝ живот.Единствено Георги Михайлов успя да навие 41 годишната търновчанка да му роди дете.В последно време усилено се коментира, че мария си пада по Папи Ханс . Талантливият поет е забелязан и на първите редове на концерта ѝ в зала 1 на НДК .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ЕНДЖИ КАСАБИЕ ЧАКА ДВЕ БЕБЕТА

Милко с мераци към партията на Слави