in

Бившият на Галин се кандидатира за кмет.

Човекът на когото поп-фолк певецът с нежна душа дължи кариерата си, Благо Солов е един от кандидатите за кмет на Пазарджик. Бизнесменът който се впусна в надпреварата за родния си град е собственик на една от най-големите мебелни компании у нас – “Явор”.

Оказа се, че мебелният бос е бил и покровител на фолк звездата и идол на тийнейджърите Галин. Мебелната къща спонсорира цели 4 видеоклипа на Галин, а Солов не се притесняваше да се появява публично в компанията на младия певец, напук на слуховете, припомня LUPA.bg.

Тогава публикации в жълти медии разкриха, че двамата поддържат гей връзка. Благо Солов е семеен от години, има и син. Той никога не е коментирал пикантните публикации по свой адрес, които са публична тайна в Пазарджик.

След като аферата между милионера и певеца излезе на бял свят, Галин коментира, че са просто приятели, а мебелна къща „Явор” го спонсорира, защото „шефовете харесват изкуството, което правя”.

В попфолк средите отдавна се говори, че още в началото на връзката им, пухкавият бизнесмен надушил консуматорските намерения на певеца и му бил шута. Другият проблем на двойката бил нередовният сексуален живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Кога да му пуснем?

Нора Недкова на лов за мангизлии.