in

Бивша плеймейт и настояща фолк певица ще бъде сама на 14ти февруари

В седмицата на любовта в предаването “Автограф” на телевизия „Планета“ гостува Ариа. Певицата признава, че е влюбена, но не в мъж, а в музиката и в проектите си. Няма половинка до себе си в момента и цялата й любов, време и енергия посвещава на музиката и новите песни, които подготвя. “На 14 февруари ще бъда на участие и ще се забавлявам с моите фенове, с хората, които харесват музиката, която правя. Така че, подобаващо ще посрещна този празник – с любовта на феновете и моята към тях“.

Ариа казва, че винаги е себе си и най-вероятно това й помага да жъне успехи в кариерата. Според нея някои хора това ги дразни, на други им допада. Не знае дали е печеливша формула. “Много съм амбициозна и когато реша нещо, си гоня нещата. Радвам се, че проектите ми, особено последните два, много се харесаха и се надявам всеки следващ да е още по-успешен. Каквото зависи от мен го правя. А от там нататък всичко е късмет и Божа работа.”

Пред водещата Галя Димитрова певицата споделя, че е нов изпълнител и има нужда от песни и от собствен репертоар. Затова се старае да бъде по-продуктивна. Не знае с какво темпо трябва да се движи, но гледа горе-долу да е с едно и също. “Живеем във време, в което изпълнителите са много. Всеки пуска нови проекти. Затова е добре да си по-активен, защото иначе ще бъдеш по-трудно забележим. Всъщност е доста относително, зависи и от песните.

Може да пуснеш дадена песен и шест месеца да не ти трябва нищо ново.”Hotnews.bg припомня, че зад псевдонима Ариа се крие плеймейтката Мария Цветкова, която има син от бизнесмена Динко Динев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Галя Каризмата, Фики и Дара влизат в “Капките”

Галин с черно-бяла лента