in

Бергендорф и Гъмов опасно близки

Певицата Жана Бергендорф и актьорът Станимир Гъмов се оказаха опасно близки в последните месеци. Двамата са засичани заедно в късните часове и това породи съмнения за тяхната връзка. В действителност обаче става въпрос само за сексуални отношения, твърдят приближени до изпълнителката на “Самурай”.

“Играят го приятелчета, но нещата стигат и по-далеч. Но не повече от плътски удоволствия”, коментира източника ни. Двамата си допаднали не само като почитатели на чашката, но и по характер, въпреки това не искали сериозно обвързване, а само забавление от време на време, пише hotnews.bg.

“Биха били хубава двойка, но защо се въздържат от по-сериозни чувства – необяснимо. Ето сега на 14 февруари вместо да са заедно, ще трябва да самуват”, загрижени са хора от обкръжението им. Стан Гъмов се котира като сериозен плейбой в шоусредите ни.

Преди години широко коментирана бе аферата му с фолк звездата Преслава. Макар двамата да отричаха краткотрайната си връзка, те са имали повече от приятелство. Още когато заралията започна да се котира в телевизионните среди, се шушукаше и за джиджи биджи между него и актрисата Стефания Колева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Роксана за първи път опита авокадо в “Черешката на тортата”

Галя Каризмата, Фики и Дара влизат в “Капките”