in ,

Ахмед Мюмюн е арестуваният гей барон, лично епилирал чеповете на ескортите си (СНИМКИ + ВИДЕО)

Мащабна операция на ГДБОП срещу престъпна група за трафик на хора с цел сексуална експлоатация в София, Тетевен и Сливен разтърси държавата тази седмица. Задържани са четирима души, единият от които е криминално проявен. По информация на Haber.bg това е небезизвестният Ахмед Мюмюн Али – нашумял покрай скандални журналистически разкрития, свързани с кухи кастинг агенции, чрез които биват ужилени хиляди млади кандидати за слава.

Разследващите разкриват, че са събирани жертви от мъжки пол, които са проституирали в различни държави. Първоначалната информация посочва, че момчетата са проституирали в различни европейски държави.

 Полицаите сбъднали мечтата на Ахмед да бъде проснат на земята от униформени мъже

Haber.bg научи, че Дубай е била любимата дестинация на гей сводника и ескортите му. Именно в емирството те са прекарвали по-голямата част от времето си през последните две години.  Въпреки че проституцията е абсолютно забранена от законодателство на ОАЕ, екзотичната дестинация е най-известна точно с хилядите хора, изкарващи прехраната си с предлагане на плътски удоволствия.

Въпросният Ахмед Мюмюн Али е познат в гей средите като травеститката Каролина. Той не се притеснява да демонстрира охолен живот в социалните мрежи, където залива последователите си с едри банкноти и позлатени мебели и посуда.

Освен че събирал такси за фотосесии и лансиране на кастинги,  Мюмюн имал и по-специфична страст към някой от бъдещите модели. Когато на прага на агенцията се появява мускулест младеж, къдрокосият естет на мъжките телеса се заемал лично. Той правил интервю на четири очи с по-симпатичните младежи, след което дори влизал в ролята на фотограф, за да им направи еротични фотосесии.

Практика на Ахмед Мюмюн било да омайва заблудените тинейджъри, че ще бъдат успешни модели на бельо и лично ги заснемал да позират по боксерки, слипове и дори по прашки.
Поради специфичността на занаята, моделът оставал насаме с бъдещия си агент, а той грабвал уверено фотоапарата, изпивайки мускулягите с очи.

Любимата му част била преди началото да избръсне краката, дупето и чатала на мераклията за слава, разказват пред Haber.bg потърпевши.

Стигало се е до там, че много от кандидатите за модели са ходили на гости в дома му, където Мюмюн се е събличал чисто гол и ги  провокирал и подтиквал към сексуални действия.

Според слуховете, чести негови гости били и непълнолетни момченца, към които рунтавият продуцент не криел слабостта си. А най-любими му били груповите изпълнения.

За никой в софийските гей среди не е тайна охолният начин на живот на Ахмед Мюмюн Али, който типично като турски шейх живее в кичозен апартамент с отрупани с локуми, плодове и сладкиши маси. Всяка вечер пък домът му се превръщал в свърталище на закъсали за пари мускуляги.

Сред звездите на Ахмед е Марко Алексиев, чийто голи снимки се предлагат като кебапчета в най-оборотните менюта за гей ескорти по света.

Сексуалната експлоатация не било единственото престъпление, извършвано от Каролина. Мюмюн ги изнудвал финансово, като ги принуждавал да теглят заеми и ги назначавал фиктивно на работа при себе си, издават близки до арестувания гей барон.

„Ахмед им хвърляше дребни стотинки, а прибираше огромни суми. Порно платформите изплащаха всички приходи от клиповете на него, отделно клиентите си плащаха също на него. Избираше момчета, които не говорят английски език, за да може да не се разберат с клиентите за нови срещи и да станат самостоятелни“, споделя пред репортер на Haber.bg приближен до Мюмюн.

Той допълва, че Ахмед винаги снимал сексуалните умения на момчетата и ако някой от тях реши да хвърли оставка, му ги припомня.

Мюмюн е познат и на политическата класа у нас. Според бившият вътрешен министър той е „криминално проявено лице, съден за измами и педофилия“

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

1 Коментар

газопровод

Русия спря газа за Германия по газопровода „Ямал – Европа“

Цонева

Антоанета Цонева: България като член на НАТО трябва да брани свободата на Украйна