in

Антон Хекимян плаща по 200 лв за фризьор

Антон Хекимян държи особено много на външния си вид и за оформянето на подстрижката и брадата си се доверява само на професионалисти, видя Cherveno. 

Фотографите на Ретро засякоха водещия на „Тази сутрин“ на рутинно посещение в един от най-елитните столични салони за красота, където Тони имаше час за освежаване на прическата си. 

За фризурата на журналиста се грижи лично собственикът на студиото – известният коафьор Георги Петков, който е любимец на родния хайлайф. Негови редовни клиентки са певиците Нели Рангелова, Мария Илиева, Галена, моделката Диляна Попова, редица бизнес дами и милионерски съпруги. 

Справка с ценоразписа показва, че месечно Хекимян отделя близо 200 лв, за да бъде прическата му всяка седмица изрядна за ежедневния ефир, макар да може и сам да скъсява косата си с обикновена машинка. 

За разлика от другите клиенти на салона, суперангажираният водещ не остана на раздумка с екипа, а почти на бегом на пусна и се отправи към автомобила си. От известно време насам журанлистът се движи с черно ауди, което не е ново, а закупено втора ръка. Софийските задръствания изнервиха Хекимян, и за да спести време, той пусна дребен боклук през прозореца на колата си. 

В същото време Хекимян е едно от лицата на кампанията на бТВ „Да изчистим България за един ден“. Финалната спирка на звездата не бе някое от модерните заведения, а сградата на телевизията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Теди Велинова пак се върти около доктор Енчев – иска да си го върне

Скандалната психоложка на националите се намърда в телевизията на Слави