in

Американска компания плаща 3000 долара месечно да пушите трева !

Често се появява някоя обява за “работа-мечта”, предлагаща на кандидатите шанс да пътуват по света за пари, тествайки частни самолети или нещо подобно.
Ако никое от тези предложения за работа не ви е погъделичкало, може би по-скоро бихте предпочели да ви платят за да пушете големи количества трева.
Това може да стане от вашия дом, а фирмата, която наема тревопушляци, уточнява, че избраният от тях човек ще трябва да живее някъде, където пушенето на канабис е законно.
Трябва да добавим, че употребата на канабис може да бъде рисково за психичното здраве на някои хора.

Ако все още продължавате да се интересувате, рекламата от AmericanMarijuana.org гласи:

„Търсим някой, който да прави ревюта на голяма гама от канабисови продукти, за да даде на нашите читатели честен и надежден поглед върху различни продукти от канабис. Кандидатите ще трябва да пишат своето честно мнение за продуктите във блог. Нещо повече, те трябва да са чувстват удобно пред камерата, тъй като работата включва видеоклипове на разопаковане на продуктите и обяснителни видеоклипове за това, как всеки канабисов продукт действа и се различава от други, по-забележими продукти в категорията.”

В обявата за работа се казва, че успешният кандидат трябва да бъде физически годен и здрав като цяло, за да извършвате редовно ревюта на продукти от канабис“. Който получи позицията, ще му се изплащат до 3000 долара месечно или 36 000 долара годишно „в зависимост от опита и възможностите им“. Освен това те ще получат безплатно продуктите от канабис “изпращани месечно до техният адрес за тестване“.
Продуктите за тестване ще включват всичко, вариращо от различни щамове марихуана, вейпове и ядливи продукти до CBD масла.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Коалите са “функционално изчезнали”, след като над 1000 бяха убити от пожарите в Австралия.

Богат любовник платил за титлата на новата Мис България Радинела Чушева