in

Алисия пори въздуха с частен самолет, за да скрие, че е принцесата

Алисия пори въздуха с частен самолет, за да скрие, че е принцесата 

Фолк певицата Алисия, която се крие под маската на Принцесата в “Маскираният певец”, се опита да заблуди зрителите и детективския панел в преаването, че не участва в шоуто, появявайки се в една и съща вечер на две различни места. Как обаче стана това?

Оказа се, че тя е прелетяла с чартърен полет разстоянието от София до Варна заради свое участие в морската столица.

В 22.30 часа в събота вечерта, когато бе поредният епизод на предаването, певицата веднага отпрашила към Терминал 1 на софийското летище.

С частен самолет, собственост на нейната половинка, Алисия отлетяла към ВАрна, където същата нощ е имала участие в популярен нощен клуб.

Проверка на Уикенд показва, че фолк звездата е излязла да пее около 1 часа през нощта – разстояние, което може да бъде изминато от София до морската столица единствено със самолет.

Диджеят в клуба е посрещнал певицата с песента “Loquita”, която изпълни в първия епизод на “Маскираният певец”. Алисия се направила на ударена и се пошегувала, че изобщо не знае за какво й намеква.

Според договора, който са сключили всички изпълнители в шоуто, те могат да поемат други ангажименти единствено ако не възпрепятстват участието им в забавното предаване.

Тъй като в събота, когато се излъчва шоуто “България Ер” няма вечерни полети, Алисия била принудена да намери друг начин за придвижване – с чартърен полет с частен самолет.

Както е известно, повече от година певицата живее под един поглед в къща в полите на Витоша с бизнесмена Симеон Филипов, който се занимава с недвижими имоти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

САМИ И СИЛВИЯ ЦЯЛА ВЕЧЕР ПЪШКАТ ПОД ЗАВИВКИТЕ, ЕДВА НЕ СЧУПИХА ЛЕГЛОТО

Как да направите перфектната свирка